2022/03/26 – Presentació a la Diputació de Lleida de la 1ª Marató de Lleida

Lleida tindrà la seva marató

Xavi Bonastre   

El 30 d’octubre s’hi correrà per primera vegada una marató i així s’acabarà amb la mancança històrica de ser l’única capital catalana que mai ha tingut la mítica prova.

Aquest dilluns s’ha presentat a la Diputació de Lleida la primera edició de la marató de la ciutat, que es disputarà el 30 d’octubre vinent . D’aquesta manera es posarà punt final al fet que la capital del Segrià sigui l’única capital catalana que no ha acollit mai la mítica prova dels 42 km i 195 metres.

Precisament per poder acabar amb aquesta mancança atlètica, es va crear  l’Associació Esportiva Marató Lleida , que, amb el suport de la Paeria i la Diputació de Lleida, ha pogut fer realitat el somni dels corredors de fons de les comarques lleidatanes.

La cursa, a més de passar pels principals carrers de la ciutat, transitarà també pels termes de  Torre Serona, Benavent de Segrià i Vilanova de Segrià . La sortida i l’arribada de la marató estarà ubicada al parc dels Camps Elisis de Lleida.

A l’acte de presentació hi han assistit Siscu Larrull, president de l’Associació Esportiva Marató de Lleida, Jordi Verdú, diputat d’Esports de la Diputació de Lleida, i Ignasi Amor, regidor d’Esports de l’ajuntament de la ciutat . No hi ha faltat tampoc l’atleta  Ayad Lamdassem , l’actual recordman d’Espanya de marató, que  està afincat a Lleida  des de fa anys. Lamdassem disputarà la cursa de 10 km que farà paral·lelament a la marató, ja que a l’agost té previst participar en el Campionat d’Europa de Marató.

 

Loading