VOLUNTARIS/ES

Els voluntaris/es són una de les peces clau i imprescindibles de l’esdeveniment. Els/les voluntaris/es  són persones compromeses, amb una motivació desinteressada i sempre pensant en ajudar els corredors.

Gràcies a ells/elles podrem complir el nostre somni.

AQUESTA MARATÓ, NO SERÀ POSSIBLE SENSE EL VOSTRE AJUD.

Per a poder ser voluntari/a haureu d ‘ omplir el formulari que hi ha al final de la pàgina i ens posarem en contacte amb vosaltres, si s’escau, per tal de resoldre tots els dubtes que tingueu.

No cal tenir cap formació específica . L’única cosa que s’ha de tenir són ganes de col·laborar. 

L’organització ens explicarà tot el que cal saber.

Pel que fa a l’edat , haureu d’haver complert 16 anys el dia de la celebració de la prova. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna/materna o del/la tutor/a legal.

Hi ha molts llocs per triar quin és el que més s’adapta a les vostres preferències. Des de lliurar pitrals, obrir els avituallaments o zones del recorregut, donar un cop de mà al guarda-roba o lliurar medalles.

Si veniu en grup ho heu d’indicar al formulari.

No cal que porteu menjar. L’organització us proveirà de menjar i beguda per poder passar el dia. No obstant això, si preferiu portar al vostre menjar, podeu fer-ho. En cas que tingueu algun tipus d’al·lèrgia alimentària, si us plau, feu-nos-ho saber amb anterioritat.

I, per descomptat, tots els voluntaris / es rebran una mateixa bossa de registre que donen als participants.

Loading