Patrocinadors – Col·laboradors – Voluntaris

PATROCINADORS

MARATÓ

 

Anar al WEB

El grup Vithas està integrat per 19 hospitals i 31 centres mèdics i assistencials, distribuïts a 13 províncies. Els 11.300 professionals que conformen Vithas ho han convertit en un dels líders de la sanitat espanyola. A més, el grup integra la Fundació Vithas, Vithas Red Diagnòstica, la central de compres Plaza Salud i una participació a la Xarxa Assistencial Juaneda, el primer grup hospitalari de Balears.

Vithas, que pertany al grup Goodgrower, fonamenta la seva estratègia corporativa en la qualitat assistencial acreditada, l’experiència pacient, la investigació i la innovació i el compromís social i mediambiental.

 

10 K.

 

Anar al WEB

ALBERT SOLER SA dóna nom a un complex industrial i comercial integrat per 10 naus d’exposició i emmagatzematge de productes sota les dominacions de:

CENTRE COMERCIAL DE FERRETERIA a l’avinguda Alcalde Porqueres 111-113 de Lleida i CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS al Polígon Les Comes de Torrefarrera.

Per la seva llarga experiència professional, el nom SOLER és i ha estat centenari en el mercat del sector metal·lúrgic. En l’actualitat ALBERT SOLER SA des de fa 30 anys està posant a l’abast dels consumidors: majoristes, minoristes i públic en general més de 50.000 productes de referència, destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats que ens va a plantejar un mercat. . . . . . . . . . . en contínua evolució.

INFANTILS

I ESPECIALS

Anar al WEB

La nostra identitat representa la nostra raó de ser com a banc. Allò que guia i orienta tot el que fem. A CaixaBank ens centrem en contribuir al benestar financer dels nostres clients i al progrés de tota la societat. Som CaixaBank. Una manera d’actuar, de sentir i de pensar molt concreta, que segueix uns principis.

La nostra marca és el nostre principal actiu i ens permet diferenciar-nos perquè transmet la nostra identitat i la nostra essència: una manera molt concreta d’entendre la banca i de mostrar el compromís que mantenim amb el món en què vivim. Ens parla d’un arribat centenari, que connecta la nostra història amb el nostre futur; l’emoció amb la raó.

 

COL.LABORADORS

 132 total views,  2 views today