Reglamento de la Marató Lleida 2024

MARATÓ LLEIDA 2024

 REGLAMENT

ARTÍCULO – 1: Organitzadors

La Asociación Deportiva Maratón Lleida organitza el 27 d’octubre del 2024 la IIIª Marató VITHAS Lleida i les carreres de 5 i 10 Km.

ARTÍCULO – 2 : Normativa

Aquestes carreres resten obertes a atletas de qualsevol nacionalitat, federats o núm. En qualsevol cas, tindrà que tenir 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova.
La sortida de totes les carreras s’harà a la plaça de la Llotja de Lleida , a l’avinguda de Tortosa n.º 6.

Habrá servicio de Guardarropa y duchas (al Pabellón Municipal de deportes de Pardiñas, a 200 m. de la Salida/Llegada)

La distància de las carreras serà de : 42,195 km. – 10 km i 5 km.

Tots els punts quilomètrics estaran indicats amb un panell senyalitzador.
Los jueces de la FCA velaran pel compliment del reglament.

La participació ha estat limitada a 1.500 corredors per ordre d’inscripció.

El Circuito de la IIª Maratón VITHAS Lleida , carrera mixta – urbana/rural -, sobre asfalt, està homologat per la Federación Española de Atletismo.

Los Circuits de las carreras de 5 y 10 km. seran exclusivament urbans.

En les tres carreres es realitzen diferents classificacions, tant en categoria masculina com a femenina, d’acord amb l’any de naixement. Cada corredor participarà en la carrera en què s’inscriu sota el seu i supose que disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la responsabilitat. No es permet la participació en modalitats que no corresponen a aquesta prova d’atletisme com poden ser patines, bicicletes, cadires de carrers elèctriques o handbikes, entre altres.

S’estableixen tres categories esportives amb discapacitat: silla de ruedas, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual.

Les persones amb discapacitat visual realitzaran la inscripció via en línia i saldran des del primer cajón. Per optar a la classificació i lliurament de premis de discapacitat visual és necessari adjuntar una copia de la targeta acreditativa de la discapacitat a info@maratolleida.org desprendido de realitzar la inscripció en línia. Les guies iran sense xip i tindran que realitzar la seva inscripció a través de info@maratolleida.org, indicant les seves dades (nombre i apellidos, DNI, dades de naixement, mòbil i adreça de correu electrònic).

Les persones amb discapacitat intel·lectual realitzen la inscripció via en línia. Per optar a la classificació i entrega de premis de discapacitat intel·lectual és necessària adjuntar una copia de la targeta acreditativa de la discapacitat a info@maratolleida.org desprendido de realitzar la inscripció en línia.

Les persones que participen en la categoria de silla de ruedas o carro d’atletisme realitzaran la inscripció via en línia i tindran que estar a la sortida una hora abans de l’inici de la prova. És necessari, despres de realitzar la inscripció via en línia, contactar amb l’organització a la direcció info@maratolleida.org

Els premis de les categories de sillas de ruedas, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual es lliuraran sempre que hagi acabat un mínim de 3 esportistes de categoria, seguint casos o dones. Els premis es lliuraran el mateix dia de la carrera. Hi ha que dirigir-se a la zona del podio una vegada finalitzada la carrera per conèixer la primera, segona i tercera posició.

ARTÍCULO – 3 : Las Carreras

La sortida és a les 8:30 hores per a TOTES LAS CARRERAS.
Per accedir a la zona de sortida, els corredors ho faran en funció de la marca prevista.
Tots els corredors que s’inscriuen amb l’objectiu d’acabar el marató per baix de 3:31:00 tenen que acreditar obligatòriament amb un document la seva millor marca prèvia en marató , mig marató o 10K dels últims 3 anys, pel procediment habilitat en la web d’inscripció, o bé un requisit posterior de l’organització. A més, l’organització es reserva el dret de sol·licitar l’acreditació de marca per als corredors/nada que hauria de tenir previst fer una marca inferior a les 3:46:00.

La durada de la prova del Maratón serà com a màxim de 5h 45′. Els atletas que no porten els controls a l’horari previst, hauran d’abandonar la prova i/o pujar al vehicle habilitat per a l’ocasió. Si quisieran continuar, ho haran sota la seva responsabilitat, després d’haver volgut el dorsal i el xip. Els temps previstos seran els següents:

 • Km 5: 40′
 • Km 10: 1h 20′
 • Km 15: 2h 00′
 • Km 20: 2h 40′
 • Km Media Maratón : 2h 48′
 • Km 25: 3h 28′
 • Km 30: 4h 08′
 • Km 34: 4h 30′
 • Km 40: 5h 28′
 • Llegada: 5h 45′

Los/las atletas que No pasen antes de las 13 horas ( 4h: 30′ ) pel Km 34, aproximadament, PER BAIX DEL PONT DE L’AUTOVIA N II, s’oblida a l’estiu a l’aire del margen esquerre com els peatones i en el proper control se li retirarà el petral/dorsal o ir amb el vehicle de CIERRE DE CARRERA ( COCHE ESCOBA ).

La durada de la prova de 10 km serà de 90 minuts i la de 5 km de 45 minuts.
Les hores límits dels principals llocs de control del Maratón seran comunicades durant la carrera, als participants, pel vehicle de tancament.

Aquests límits d’horaris han estat calculats per seguretat de la prova i per permetre que els participants completin les carreres dins del temps màxim exigit. Per ser autoritzats a seguir la prova, els competidors tenen que sortir del lloc de control abans de l’hora límit fijada (sea qual sea la hora de llegada a aquest lloc de control).

L’organització pondrà a disposició dels participants a la carrera del Maratón grups de #asistente de la competición (liebres) responsables de correr el marató a un ritme constant per arribar a la meta en els temps següents: 3:00, 3:30 , 4:00, 4:30 hores.

A llarg del camí estarà senyalitzats tots els quilòmetres. En la carrera del Maratón s’haurà d’avituallament a cada 5 km i reposar a cada 2,5 km aproximadament. També habrá avituallament sòlid i líquid a meta.

A la carrera de 10 Km. Habrà un avituallament al km 5 a la llegada.

A la carrera de 5 km l’avituallament serà al acabar la carrera.

Els atletas convidats a la carrera del Maratón i sub-2:30h. podrán facilitar a l’organització les begudes especials que vulguin prendre, teniéndolo que fer abans de les 19,00 hores del dia 26, en reunió tècnica o en la zona habilitada a la FERIA DEL CORREDOR. Passa aquesta hora no es reconeix cap beguda. En aquests botes té que figurar el nom, el dorsal i el lloc d’avituallament on se té que biblioteca.

Habrá controles de en sortida, Km 5, Km. 10, mig marató, Km. 28, Km. 40 i meta, tenint que passar tots els corredors obligatòriament per als alfombras de control.

En cas de males condicions meteorològiques i/o per raons de seguretat, l’organització es reserva el dret per a la prova o modificar el tope dels horaris de .

 ARTÍCULO – 4 : Cajones de Salida

En la carrera del Maratón habrá 5 cajones de salida distribuidos en función de la marca acreditada :

 • Àrea de Salida Top
 • Àrea de Salida A (sub 3h.)
 • Àrea de Salida B (sub 3’30h.)
 • Àrea de Salida C (sub 4h.)
 • Àrea de Salida D (mes de 4h.)

El acceso a los cajones hará en función del color asignado al dorsal.
Per acreditar el cajón de sortida harem una verificació de les dades recaudades en el moment de la inscripció, sol·licitant informació addicional a una URL de l’enllaç d’una carrera homologada on hagi participat amb una marca equivalent (classificació prèvia en 10K, Medio Maratón o Maratón de els últims tres anys).

ARTÍCULO – 5 : Cambio de cajón

El canvi sempre harà que la capacitat del cajón lo permeta.
El cajón s’assignarà en funció del que hagi sol·licitat a la inscripció.
El canvi de cajón per millora de marca serà gratuït i sense despeses en el cas que pugui acreditar la millora del seu temps des del moment de la inscripció, tindrà que adjuntar la direcció d’una URL on es mostri que el nou. temps s’ha fet després de les dades d’inscripció al Maratón.

La sol·licitud de millora o canvi de caixa estarà disponible en línia fins al 30/09/2024 a la nostra plataforma “Solicita canvi de cajón” .

Si t’acredites una marca per a un caixó més ràpid, pots iniciar la carrera en un caixó més atrasat sense fer cap canvi.

IMPORTANT: A partir de l’1 d’octubre no hi haurà canvis de CAJÓN (ni a través del servei en línia ni a la Fira del Corredor).

ARTÍCULO – 6 : Inscripcions

La inscripció al Maratón de Lleida és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. En cap cas es podrà, transferir ni vendre una altra persona, amic o familiar per motiu de no poder acudir el dia de la prova. Cualquier incumplimiento d’aquesta condició podrà invalidar la participació en la prova i l’organització es reserva el dret d’exclusió de la participació en futurs resultats.

PREUS:
MARATÓN:

 • Del 18/12/2023 al 29/02/2024 : Amb xip própio : 25 € – Sin chip própio : 27 € 
 • Del 01/03/2024 al 30/04/2024 : Amb xip própio: 30 € – Sin xip própio: 32 € 
 • Del 01/05/2024 al 30/09/2024 : Amb xip própio: 40 € – Sin xip própio: 42 €   
 • Del 01/10/2024 al 22/10/2024 : Amb xip própio: 50 € – Sin xip própio: 52 €  

A aquests preus se’ls ha d’afegir 5€ en el cas de no estar federat, en concepte de segur federatiu.

La inscripció es té que formalitzar en línia exclusivament al web de : www.iter5.cat.

Les inscripcions es cerraran quan lleguem al nombre màxim de corredors.
5 km i 10 km

 • Del 18/12/2023 al 29/02/2024 : Amb xip própio : 12 € – Sin chip própio : 14 € 
 • Del 01/03/2024 al 30/04/2024 : Amb xip própio: 15 € – Sin xip própio: 17 € 
 • Del 01/05/2024 al 30/09/2024 : Amb xip própio: 14 € – Sin xip própio: 18 €   
 • Del 01/10/2024 al 22/10/2024 : Amb xip própio: 20 € – Sin xip própio: 22 €  

A aquests preus se’ls ha d’afegir 5€ en el cas de no estar federat, en concepte de segur federatiu.

Inscripció de persones amb discapacitat

Tots els atletas amb discapacitat, que puguin englobar-se en alguna de les 4 categories adaptades, es beneficiaran d’un 50% de bonificació en la inscripció, tenint en compte els tramos i les dates que s’han indicat abans.

Cada atleta ciego o deficient visual B2 que requereix el dret a l’acompanyament d’un/a guia, la inscripció del qual serà 100% gratuïta. Únicament pot haver una guia per a cada atleta amb discapacitat visual.

Les inscripcions s’hauran a través de la web www.iter5.cat (Siempre queden dorsals).
La web www.iter5.cat, és l’únic distribuïdor oficial en línia autoritzada per fer les inscripcions a la prova , per al qual en cap cas es recomana la inscripció ni l’adquisició de dorsals a través de diferents plataformes.

L’organització no és responsable de la fiabilitat, veracitat i/o idoneïtat de les inscripcions que s’han fet a través de tercers, no assumeix cap obligació en quant a la disponibilitat de places, estoc i preu.

No es garanteix el reconeixement de cap dret relatiu a la garantia, la deixació, els canvis i/o quins altres reconeguts als inscrits si els productes no són els oficials o no s’han obtingut a través del web www.iter5.cat

La organización del Maratón de Lleida no devolverà l’import de la inscripció per motius de lesió i/o infermetat anterior, posterior o durada, ni per qualsevol motiu a la mateixa. En cap cas es podrà guardar la inscripció per a edicions futures.
Amb el fin de mantenir informa els potencials corredors, l’organització informarà del moment en que es posa a la venda els últims 1.000 dorsals.

Els únics dades que l’organització tindran en compte a l’hora de fer les classificacions de qualsevol categoria seran les que el corredor s’adhereixen a la fitxa d’inscripció.

Las solicitudes hechas antes del 30/08 tienen garantizada la talla que se haya elegido. A partir de 1/9 l’elecció de talles dependrà de l’estoc disponible. L’estoc i la informació de les talles s’indica en el moment de la inscripció.

Les talles seran unisex. S – M – L – XL – XXL

En l’hora d’evitar errors, així com la duplicitat de les inscripcions, es cancel·larà la inscripció duplicada per qualsevol motiu harà la devolució de la inscripció anterior aplicant el cost de 5 euros en concepte de “Gastos de gestió per duplicat”.

Tots els participants inscrits estaran coberts per una póliza de segurs (responsabilitat civil i accidents), tal com la marca del Reial Decret 1428/2003 de 21 de novembre sobre proves esportives a la via pública, concertada per l’organització i la FCA, que cobreix els accidents que es produeixen com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova, i mai com a derivació d’una patologia, lesió, imprudència, negligència i/o incompliment del reglament.

ARTÍCULO – 7 : Dorsal i xip

El dorsal i el xip es lliuraran únicament i exclusivament en el recinte habilitat a la FERIA DEL CORREDOR , que estarà situat a l’edifici del PABELLÓN DE PARDIÑAS la Avda. de Tortosa, s/n el viernes 25 i el dissabte 26 d’octubre, de 12:00 a 20:30 hores (de manera ininterrumpida). L’organització es reserva el dret de canviar la ubicació i l’horari. En aquest cas, se li donarà l’oportunitat de publicitat.

Serà obligatòria la presentació del DNI per a la retirada del dorsal i el xip, autorització signada.
En cas de no poder retirar-lo en persona, es pot autoritzar un tercer amb la documentació necessària. No se’ls entregaran dorsals a aquelles persones que no aporten aquests requisits.

Per facilitar la recogida d’aquells dorsals no retirats a la Fira del Corredor, l’organització donarà l’opció de retirar-los, únicament els dorsals, (sin borsa del corredor), junt a la zona de guardarropa. El mateix diumenge de la prova en horari de 7:00 a 8:00 (imprescindible DNI).

Una vez retirada el chip y dorsal, todos los atletas tendrán que pasar imperativamente el chip por el “CONTROL DEL CHIP” ubicado al lugar de la recogida para verificar los datos correctos.
Si no tuvieras CHIP propio, la organización facilitará uno con una fianza de 5€ por chip, que serán reintegrados a la devolución del mismo en meta o en retirada de dorsales si no participa. También puedes dar la fianza en las ONG colaboradores a la prueba. Una vez acabada la prueba no es vuelve la fianza y se destinarán en las ONG’s con los que colaboran el Maratón de Lleida.

Habrá un servicio de guardarropa para los participantes, para dejar las pertenencias y poderlas recuperar al acabar la carrera, situado a la llegada. Este servicio estará habilitado desde las 7:30 hasta las 16:00 del día de la carrera.

ARTÍCULO – 8 : Cronometraje

El cronometraje se realiza por el sistema de control con chip (zapatilla), que librará a cada corredor junto con el dorsal, y resultará obligatoria la utilización. También serán válidos los chips amarillos propios. Los dorsales son personales e intransferibles.

No serán admitidos por la organización corredores que no estén inscritos, corran sin dorsal o sin chip, impidiendo que tengan acceso a la carrera, en defensa de los derechos de los reglamentariamente inscritos. Si es detecta una copia de dorsal, automáticamente se expulsará de la competición tanto el corredor inscrito como el suplantador, no permitiendo que participe a la prueba y poniéndolo en conocimiento de los jueces FCA para vetarlo en otras pruebas federadas.

ARTÍCULO – 9 : Vehículos y Acompañantes

El circuito estará totalmente cerrado al tráfico. Los únicos vehículos autorizados a seguir la prueba serán los designados por la organización, debidamente identificados. Queda totalmente prohibido seguir los corredores en moto, bicicleta, patines o cualquier otro vehículo rodado. La Policía Local, los Mossos d’Esquadra y los Jueces de la prueba los retirarán del circuito para evitar accidentes.

No está permitido (en aplicación del arte. 144 del RÍA) correr acompañado de personas no participantes, ni llevar niños a cuestas o en cochecitos, así como tampoco permite correr con animales , carros, etc.

Esta prohibición se extiende a toda la carrera y muy especialmente en la llegada a meta, y su inobservancia es motivo de posible descalificación por parte de los jueces de la prueba.

ARTÍCULO – 10 : Infracciones y Descalificaciones

Serán automáticamente descalificados de la prueba aquellos corredores que:
• No colocarse el chip en la zapatilla y no pasar por los puntos de control establecidos.

 • No hacer el recorrido completo.
 • Alterar o esconder la publicidad del dorsal.
 • Llevar el dorsal y/o chip adjudicado a otro corredor.
 • No atender las instrucciones de los jueces o del personal de la organización.
 • No llevar el dorsal original asignado para esta edición.
 • Entrar en meta sin dorsal.
 • Recibir ayuda de marcaje de ritmo por atletas no inscritos o por acompañantes en vehículos móviles no oficiales.
 • Se avituallen fuera de los avituallamientos oficiales que figuran al plano del recorrido.
  Los corredores descalificados no tendrán opción a los premios y trofeos.

Dado el grave perjuicio que esto ocasionaría a la organización y a los otros corredores de la prueba, en caso de acceder a la prueba infringiendo las condiciones de acceso establecidas, la organización se reserva el derecho de tomar las medidas oportunas, de conformidad. con la legislación que sea aplicable . En este sentido, se iniciarán las acciones civiles, penaltis y/o administrativas que correspondan para exigir la responsabilidad del infractor.
• Entre las irregularidades que darán lugar al inicio de estas acciones, se encuentran
• No estar inscrito en la prueba y, por lo tanto, no disponer de dorsal/chip para participar en la prueba
• Correr con el dorsal/chip de un tercero (sin haber hecho el cambio de titularidad o llevándolo oculto)
• Correr con un dorsal/chip que no se corresponde con el de la prueba
• Correr con un dorsal/chip falsificado (documento fotocopiado o que imite el dorsal).
• Esta enumeración se efectúa de manera exemplar y no limitativa, y puede haber otras irregularidades que dan lugar al inicio de acciones legales por parte de la organización.

 • Tanto los participantes que cometan estas irregularidades como quienes colaboran para llevarlas a cabo, serán identificados como “corredores infractores ”.
 • Aquellos corredores que siguen identificados como “corredores infractores” por la organización del día de la prueba serán apartados , identifican y expulsados por el personal de seguridad de la prueba, en el ejercicio de sus facultades , y obtendrán de estos atletas datos de identificación, fotografías, etc., que serán utilizadas con el fin de emprender las acciones legales que correspondan al efecto.
 • En caso de tener conocimiento de la infracción con posterioridad a la celebración de la prueba, se iniciarán las acciones oportunidades en el momento en que conozca la infracción.
  • Los “corredores infractores” recibirán las notificaciones y/o emplazamientos de los procedimientos en los cuales juzgarán sus posibles responsabilidades, porque siguen parte.

ARTÍCULO – 11 : Asistencia Médica

Habrá asistencia médica a los diferentes puntos del recorrido. La Organización dispondrá de una ambulancia médica UCI

La organización recomienda a los corredores someterse a un reconocimiento médico previo a la prueba, aceptando el riesgo derivado de la actividad deportiva.

La organización dispondrá de una póliza de seguro de responsabilidad civil según la legislación vigente. Todos los participantes estarán cubiertos por una póliza de seguros de accidentes según el Real Decreto 849/1993, de 4 de junio, por el cual es determina las prestaciones mínimas del seguro obligatorio Deportivo.

ARTÍCULO – 12 : Clasificaciones y Trofeos

La organización publicará unas clasificaciones oficiosas en tablero anuncios, situado para el efecto en la zona puesto-meta, el día 27 de octubre, a partir de las 12.00, momento a partir del cual podrán presentar las reclamaciones que consideran oportunas. Todas las clasificaciones son competencia única y exclusivamente de los miembros del Comité de Jueces y Cronometradores de la FCA

Las reclamaciones se tienen que hacer oralmente al Juez Árbitro de la prueba, no más tarde de 30 minutos después de comunicarse oficialmente los resultados. Si son desestimadas por este, se podrá presentar una reclamación por escrito y acompañada de un depósito de 100 € al Jurado de Apelación. En caso de que la resolución fuera favorable se volvería el depósito de 100 €. Si no ha Jurado de Apelación, la decisión del Juez Árbitro es inapelable.
Una vez resuelve las posibles reclamaciones, y esclarece los pasos de los atletas por todos y cada uno de los controles, las clasificaciones pasarán a tener carácter definitivo y se publicarán en la página web oficial www.maratolleida.org a partir de las 16:00, momento a partir del cual no es posible ninguna reclamación.

De acuerdo con el reglamento de la FCA se realizarán las siguientes clasificaciones, tanto en categoría masculina como femenina, en función del año de nacimiento:

MARATÓN
• (Senior) Nacidos el 1999 y anteriores hasta veterano

 • (Veteranos M40) 40 a 49 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M50) 50 a 59 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M60) 60 a 69 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M70) 70 años o más cumplidos el 27/10/2024
 • 1.º y 1ª Locales de Lleida Ciudad

5 y 10 KM

 • (Senior) Nacidos el 1999 y anteriores hasta veterano
 • (Veteranos M40) 40 a 49 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M50) 50 a 59 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M60) 60 a 69 años cumplidos el 27/10/2024
 • (Veteranos M70) 70 años o más cumplidos el 27/10/2024
 • 1.º y 1ª Locales de Lleida Ciudad

Todas las edades indicadas tienen que estar cumplidas el día de la prueba (15/10/2024)
Recibirán trofeos los tres primeros clasificaciones absolutos masculinos y femeninos de la prueba y los tres primeros clasificaciones masculinos y femeninos de cada categoría. Los trofeos NO su acumulables. El acto de entrega de trofeos de clasificaciones generales se celebrará a las 12.30. El resto de categorías a partir de las 13:15.

Los premios y trofeos no recogidos se darán por rehusados, y no podrán reclamar una vez cerrada la entrega de trofeos al podio.

ARTÍCULO – 13 : Pleito de descargo y Protección de Datos

Pliego de descargo de Responsabilidades y Protección de Datos

Todos los participantes, por el hecho de inscribirse, declaran conocer y aceptar el presente Reglamento y el Pliego de descargo de Responsabilidades y Protección de Datos. En caso de duda, prevalecerá el criterio de la organización. Solo por el hecho de inscribirse, el participante declara el siguiente:

“Participar en la prueba de manera totalmente voluntaria y asumir de forma consciente la dureza de la misma, teniendo en cuenta su distancia y dificultad técnica, por lo cual declaro tener los suficientes conocimientos técnicos, experiencia y estado de condición física y psicológica para afrontar las características de la prueba.

Declaro que me encuentro en estado de salud óptimo para participar en la IIIª Maratón de Lleida, y tengo la total certeza de estar físicamente y psicológicamente apto/a para hacerlo, y he pasado positivamente los controles médicos pertinentes, los cuales, han descartado cualquier enfermedad, patología, lesión o cualquier otro problema de salud que desaconseje mi participación al Maratón. En caso de que en el momento de celebrar la carrera se hubiera producido alguna modificación en mi estado de salud, me comprometo a no participar en la prueba.
Durante el desarrollo de la competición contribuiré en la medida de lo posible, con la organización, para evitar accidentes personales y mantener un comportamiento adecuado, no poniendo en peligro mi salud ni la otros personas. Aceptáis cumplir la normativa expuesta en el REGLAMENTO de la IIIª Maratón de Lleida 2024, protocolos de seguridad e indicaciones que establezca la organización.

Además, teniendo en cuenta todo el que se ha expuesto anteriormente, eximo de toda responsabilidad la organización, patrocinadores u otras instituciones participantes, ante cualquier accidente o lesión que pueda sufrir antes, durando y/o después del acontecimiento deportivo, y renuncio desde este momento a cualquier acción legal contra cualquier de estas entidades.
Autorizo, además, que la organización haga uso publicitario de fotos, videos y cualquier otro tipo de material audiovisual en el cual pueda figurar. Acepta la publicación de mi nombre en la clasificación de la prueba, en los medios de comunicación y/o internet, sin esperar pago, compensación o ninguna retribución por este concepto ”.

La organización recomienda a los corredores someterse a un reconocimiento médico previo a la prueba, aceptando participando el riesgo derivado de la actividad deportiva.
Confidencialidad de los datos obtenidos en la inscripción de la prueba.

Una vez inscritos al Maratón de Lleida, los participantes dan su consentimiento porque tanto el organizador de la prueba, la Asociación Deportiva Maratón Lleida, así como cualquier otro patrocinador y/o colaborador de la prueba, por él mismo o por terceras entidades, puedan almacenar, tratar y utilizar su nombre, resultados, así como su imagen recogida dentro de la prueba con fotografías, videos o cualquier otro apoyo, es trato con finalidad exclusiva deportiva, promocional o comercial, sus datos de carácter personal , así como su imagen dentro de la prueba con fotografías, videos, etc., por medio de cualquier dispositivo (Internet, publicidad, etc.) y sin límite temporal.

Tan mismo, y de acuerdo con los intereses deportivos, de promoción, distribución y explotación del Maratón de Lleida para (reproducción de fotografías de la prueba, videos, publicación de listados clasificatorios, etc.) mediante cualquier dispositivo (Internet, publicidad), etc. y sin límite temporal, los inscritos ceden de manera exprés a la organización el derecho a reproducir el nombre y apellidos, el lugar obtenido a la clasificación general y la propia del participante, la categoría, el tiempo realizado y su imagen.
De lo contrario autorizo a la organización de la prueba que haga uso publicitario de fotos, videos y cualquier otro tipo de material audiovisual en que pueda figurar, aceptando la publicación de mi nombre a la clasificación de la prueba, a los medios de comunicación y/o Internet, sin esperar pago, compensación o ninguna retribución por este concepto”.
De acuerdo con el que establece la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de la protección de datos personales y garantía de los derechos digitales, el participante tiene el derecho de acceder a estos ficheros con el objeto de rectificar o cancelar total o parcialmente el contenido.
Protección de datos.

De acuerdo con la normativa en materia de protección de datos lo informamos:
Datos del organizador :

 • Asociación Deportiva Maratón Lleida
 • C/ Pi y Ballico, 36 Bajos 25004 Lleida

Datos del colaborador principal:

Finalidad de la recogida de datos personales:

 • Gestión de las inscripciones, de los resultados, organización de la carrera, gestión del box.
 • Gestión de los patrocinadores de la carrera, así como de la información que quieren transmitir a los corredores.
 • Seguros de la prueba, licencias FCA.
 • Difusión de la carrera, tanto antes como después.

Legitimación:
• Ejecución del contrato de corredor.

Destinatarios:
• Los datos se cederán a la empresa aseguradora de la prueba para la ejecución del contrato del corredor.

 • Los corredores podrán recibir información de los patrocinadores a través del organizador
  Derechos de los corredores :

Poniéndose en contacto con nosotros (carta postal, correo electrónico, etc.) y acreditando su identidad (DNI), cualquier persona tiene derecho a:

 • conèixer si tractem els seus dades personals
 • accedir/rectificar/cancelar/suprimir/oponerse al tratamiento de sus datos.
 • portabilitat
 • reclamar l’exercici de les dades davant l’Agencia Española de Protección de Datos

Notificacions:
• L’organització utilitza els següents mètodes de notificació, tots igualment vàlids: correu electrònic o mòbil, i qualsevol altra aplicació mòbil o web (com WhatsApp, Line, Telegram).
Patrocinadors:
• Els patrocinadors/collaboradors de la prova poden enviar les comunicacions comercials a través de l’organització a la direcció electrònica que ens proporcionen; en qualsevol moment podeu consultar a la pàgina web que son els patrocinadors/colaboradors.
• L’organització, excepte autorització exprés per la seva part, s’abstendrà de comunicar les seves dades de contacte als patrocinadors/col·laboradors.

Responsable: ASOCIACIÓN DEPORTIVA MARATÓN LLEIDA

CONSIDERACIÓ FINAL

Al inscriure’s al Maratón de Lleida, el participant accepta els seus termes i condicions, així com les bases d’aquest reglament.

L’organització es reserva el dret de fer algun canvi en el present reglament si així ho considera, i el té que comunicar a la web de la prova i a la informació que es lliura al corredor. Tot el que no està previst en el present Reglament es regirà per les Normes Generals de Competició de la FCA, vigents.

En cas de condicions meteorològiques adverses i/o per raons de seguretat, l’Òrgano es reserva el dret de suspendre la prova o modificar el temps dels horaris dels passos.

Lleida, 1 de novembre del 2023