REGLAMENT MARATO LLEIDA 2024

MARATÓ LLEIDA

REGLAMENT

ARTICLE – 1: Organitzadors

L’Associació Esportiva Marató Lleida organitza el 27 d’octubre del 2024 la IIIª Marató VITHAS Lleida i les curses de 5 i 10 Km.

ARTICLE – 2 : Normativa

Aquestes curses resten obertes a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, s’haurà de tenir 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova.

La sortida de totes les curses es farà a la Plaça de la Llotja de Lleida , a l’Avinguda de Tortosa nº 6.

Hi haurà servei de Guarda-roba i dutxes (al Pavelló Municipal d’esports de Pardinyes, a 200 m. de la Sortida/Arribada)

La distància de les curses serà de : 42,195 km. – 10 km i 5 km.

Tots els punts quilomètrics estaran indicats amb un panell senyalitzador.

Els jutges de la FCA vetllaran pel compliment del reglament.

La participació ha estat limitada a 1.500 corredors per ordre d’inscripció.

El Circuit de la IIª Marató VITHAS Lleida , carrera mixta – urbana/rural -, sobre asfalt, està homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme.

Els Circuits de les curses de 5 i 10 km. seran exclusivament urbans.

En les tres curses es realitzen diferents classificacions, tant en categoria masculina com femenina, d’acord amb l’any de naixement. Cada corredor participarà en la cursa en què s’inscrigui sota la seva responsabilitat i suposa que disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la mateixa. No es permet la participació en modalitats que no correspongui a aquesta prova d’atletisme com poden ser patins, bicicletes, cadires de rodes elèctriques o handbikes, entre d’altres.

S’estableixen tres categories esportives amb discapacitat: cadira de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual.

Les persones amb discapacitat visual realitzaran la inscripció via on-line i sortiran des del primer calaix. Per optar a la classificació i lliurament de premis de discapacitat visual és necessari adjuntar una còpia de la targeta acreditativa de la discapacitat a info@maratolleida.org desprès de realitzar la inscripció on-line. Els guies aniran sense xip i hauran de realitzar la seva inscripció a través de info@maratolleida.org, indicant les seves dades (nom i cognoms, DNI, dades de naixement, mòbil i adreça de correu electrònic).

Les persones amb discapacitat intel·lectual realitzen la inscripció via on-line. Per optar a la classificació i lliurament de premis de discapacitat intel·lectual és necessària adjuntar còpia de la targeta acreditativa de la discapacitat a info@maratolleida.org desprès de realitzar la inscripció on-line.

Les persones que participen en la categoria de cadira de rodes o carro d’atletisme realitzaran la inscripció via on-line i hauran d’estar a la sortida una hora abans de l’inici de la prova. És necessari, desprès de realitzar la inscripció via on-line, contactar amb l’organització a l’adreça info@maratolleida.org

Els premis de les categories de cadires de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual s’entregaran sempre que hagi acabat un mínim de 3 esportistes per categoria, seguint casos o dones. Els premis es lliuraran el mateix dia de la cursa. Cal dirigir-se a la zona del pòdium un cop finalitzada la cursa per conèixer la primera, segona i tercera posició.

ARTICLE – 3 : Les Curses

La sortida és donarà a les  8:30 hores per a TOTES LES CURSES .

Per accedir a la zona de sortida, els corredors ho faran en funció de la marca prevista.

Tots els corredors que s’inscriuen amb l’objectiu d’acabar la marató  per davall de 3:31:00 han d’acreditar obligatòriament amb un document la seva millor marca prèvia en marató , mitja marató o 10K dels últims 3 anys, pel procediment habilitat en la web d’inscripció, o bé un requisit posterior de l’organització. A més, l’organització es reserva el dret de sol·licitar l’acreditació de marca per als corredors/res que diguin tindre previst fer una marca inferior a 3:46:00.

La durada de la prova de la Marató serà com a màxim de 5h 45′. Els atletes que no arribin als controls en l’horari previst, hauran d’abandonar la prova i/o pujar al vehicle habilitat per a l’ocasió. Si volguessin continuar, ho faran sota la seva responsabilitat, després d’haver tornat el dorsal i el xip. Els temps previstos de pas seran els següents:

 • Km 5: 40′
 • Km 10: 1h 20′
 • Km 15: 2h 00′
 • Km 20: 2h 40′
 • Km Mitja Marató : 2h 48′
 • Km 25: 3h 28′
 • Km 30: 4h 08′
 • Km 34: 4h 30′
 • Km 40: 5h 28′
 • Arribada: 5h 45′

Els/les atletes que No passen abans de les 13 hores ( 4h: 30′ ) pel Km 34, aproximadament, PER SOTA DEL PONT DE L’AUTOVIA N II, es veuran obligats a anar per la vorera del marge esquerra com els vianants i en el proper control se li retirarà el pitral/dorsal o anar amb el vehicle de TANCAMENT DE CURSA ( COTXE ESCOMBRA ).

La durada de la prova de 10 km serà de 90 minuts i la de 5 km de 45 minuts.

Les hores límits de pas dels principals llocs de control de la Marató seran comunicades durant la cursa, als participants, pel vehicle de tancament.

Aquests límits horaris han estat calculats per seguretat de la prova i per permetre als participants completar les curses dins del temps màxim exigit. Per ser autoritzats a prosseguir la prova, els competidors han de sortir del lloc de control abans de l’hora límit fixada (sigui quina sigui l’hora d’arribada a aquest lloc de control).

L’organització posarà a disposició dels participants en la cursa de la Marató grups d’assistents de la competició (llebres) encarregats de córrer la marató a un ritme constant per arribar a la meta en els temps següents: 3:00, 3:30 , 4:00, 4:30 hores.

A llarg del recorregut estaran senyalitzats tots els quilòmetres. En la cursa de la Marató hi haurà avituallament cada 5 km i reforç d’aigua cada 2,5 km aproximadament. També hi haurà avituallament sòlid i líquid a meta.

A la cursa de 10 Km. Hi haurà un avituallament al km 5 i a l’arribada.

A la cursa de 5 km l’avituallament serà a l’acabar la cursa.

Els atletes convidats a la cursa de la Marató i sub-2:30h. podran facilitar a l’organització les begudes especials que volen prendre, havent-ho de fer abans de les 19,00 hores del dia 26, en reunió tècnica o en zona habilitada a la FIRA DEL CORREDOR. Passada aquesta hora no es recollirà cap beguda. En aquests pots ha de figurar el nom, el dorsal i el lloc d’avituallament on s’ha de lliurar.

Hi haurà controls de pas en sortida, Km 5, Km. 10, mitja marató, Km. 28, Km. 40 i meta, havent de passar tots els corredors obligatòriament per als catifes de control.

En cas de males condicions meteorològiques i/o per raons de seguretat, l’organització es reserva el dret a parar la prova o modificar el topall dels horaris de pas.

 ARTICLE – 4 : Calaixos de Sortida

En la cursa de la Marató hi haurà 5 calaixos de sortida distribuïts en funció de la marca acreditada :

 • Àrea de Sortida Top
 • Àrea de Sortida A (sub 3h.)
 • Àrea de Sortida B (sub 3’30h.)
 • Àrea de Sortida C (sub 4h.)
 • Àrea de Sortida D (mes de 4h.)

L’accés als calaixos farà en funció del color assignat al dorsal.

Per a acreditar el calaix de sortida farem una verificació de les dades recaptades en el moment de la inscripció, sol·licitant informació addicional a una URL o enllaç d’una carrera homologada on hagis participat amb una marca equivalent (classificació prèvia en 10K, Mitja Marató o Marató dels últims tres anys). 

 ARTICLE – 5 : Canvi de calaix

El canvi es farà sempre que la capacitat del calaix ho permeti.

El calaix s’assignarà en funció del que hagis sol·licitat en la inscripció.

El canvi de calaix per millora de marca serà gratuït i sense despeses en cas que pugui acreditar la millora del teu temps des del moment de la inscripció, s’haurà d’adjuntar l’adreça d’una URL on es demostra que el nou. temps s’ha fet després de les dades d’inscripció a la Marató.

La sol·licitud de millora o canvi de calaix estarà disponible en línia fins al 30/09/2024 a la nostra plataforma en  “Sol·licita canvi de calaix” .

Si t’acredita una marca per a un calaix més ràpid, pots iniciar la carrera en un calaix més endarrerit sense fer cap canvi.

IMPORTANT:  A partir de l’1 d’octubre no es faran canvis de CALAIX (ni a través del servei en línia ni a la Fira del Corredor).

 ARTICLE – 6 : Inscripcions

La inscripció a la Marató de Lleida és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. En cap cas es podrà, transferir ni vendre a una altra persona, amic o familiar per motiu de no poder acudir al dia de la prova. Qualsevol incompliment d’aquesta condició podrà invalidar la participació en la prova i l’organització es reserva el dret d’excloure’l de la participació en futurs esdeveniments.

Preus:

MARATÓ:

 • Del 18/12/2023 al 29/02/2024 : Amb xip propi : 25 € – Sense xip propi : 27 € 
 • Del 01/03/2024 al 30/04/2024 : Amb xip propi : 30 € – Sense xip propi : 32 € 
 • Del 01/05/2024 al 30/09/2024 : Amb xip propi : 40 € – Sense xip propi : 42 €   
 • Del 01/10/2024 al 22/10/2024 : Amb xip propi : 50 € – Sense xip propi : 52 €  

A aquests preus s’han d’afegir 5€ en cas de no estar federat, en concepte d’assegurança.

La inscripció s’ha de formalitzar en línia exclusivament a la web de : www.Iter5.cat .

Les inscripcions es tancaran quan s’arribi al nombre màxim de corredors.

10 Km i 5 Km

 • Del 18/12/2023 al 29/02/2024 : Amb xip propi : 12 € – Sense xip propi : 14 €  
 • Del 01/03/2024 al 30/04/2024 : Amb xip propi : 15 € – Sense xip propi : 17 € 
 • Del 01/05/2024 al 30/09/2024 : Amb xip propi : 14 € – Sense xip propi : 18 €   
 • Del 01/10/2024 al 22/10/2024 : Amb xip propi : 20 € – Sense xip propi : 22 €  

A aquests preus s’han d’afegir 5€ en cas de no estar federat, en concepte d’assegurança.

Inscripció de persones amb discapacitat

Tots els atletes amb discapacitat, que puguin englobar-se en alguna de les 4 categories adaptades, es beneficiarien d’un 50 % de bonificació en la inscripció, tenint en compte els trams i les dates que s’han indicat abans.

Cada atleta cec o deficient visual B2 que ho requereixi et dret a l’acompanyament d’un/a guia, la inscripció del qual serà 100 % gratuïta. Únicament hi pot haver una guia per cada atleta amb discapacitat visual.

Les inscripcions es faran a través de la web  www.iter5.cat (Sempre que quedin dorsals).

La web  www.iter5.cat, és l’únic distribuïdor oficial en línia autoritzat per a fer les inscripcions a la prova , per la qual cosa en cap cas es recomana la inscripció ni l’adquisició de dorsals a través de plataformes diferents.

L’organització no és responsable de la fiabilitat, veracitat i/o idoneïtat de les inscripcions que es facin a través de tercers, ni assumeix cap obligació pel que fa a la disponibilitat de places, estoc i/o preu.

No es garanteix el reconeixement de cap dret relatiu a la garantia, el desistiment, els canvis i/o qualssevol altres reconeguts als inscrits si els productes no són els oficials o no s’han obtingut a través del web www.iter5.cat

L’organització de la Marató de Lleida no retornarà l’import de la inscripció per motius de lesió i/o infermetat anterior, posterior o durant, ni per qualsevol motiu aliè a la mateixa. En cap cas es podrà guardar la inscripció per a edicions futures.

Amb la finalitat de mantenir informa els potencials corredors, l’organització informarà del moment en què es posa a la venda els últims 1.000 dorsals.

Les úniques dades que l’organització tindran en compte a l’hora de fer les classificacions de qualsevol categoria seran les que el corredor aporti a la fitxa d’inscripció.

Les sol·licituds fetes abans del 30/08 tenen garantida la talla que s’hagi triat. A partir de l’1/9 l’elecció de talles dependrà de l’estoc disponible. L’estoc i la informació de les talles s’indica en el moment de la inscripció. 

Les talles seran unisex. S – M – L – XL – XXL

A l’hora d’evitar errors, així com la duplicitat d’inscripcions, es cancel·larà la inscripció duplicada per qualsevol motiu farà la devolució de la inscripció anterior aplicant el cost de 5 euros en concepte de “Despeses de gestió per duplicat”.

Tots els participants inscrits estaran coberts per una pòlissa d’assegurances (responsabilitat civil i accidents), tal com ho marca el Reial decret 1428/2003 de 21 de novembre sobre proves esportives a la via pública, concertada per l’organització i FCA, que cobrirà els accidents que es produeixen com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova, i mai com a derivació d’una patologia, lesió, imprudència, negligència i/o incompliment del reglament.

 ARTICLE – 7 : Dorsal i xip

El dorsal i el xip s’entregaran únicament i exclusivament en el recinte habilitat a la FIRA DEL CORREDOR , que estarà situat a l’edifici del PAVELLÓ DE PARDINYES l’Av. de Tortosa, s/n  el divendres 25 i el dissabte 26 d’octubre, de 12:00 a 20:30 hores (de manera ininterrompuda). L’organització es reserva el dret de canviar la ubicació i l’horari. En aquest cas, se li donarà l’oportuna publicitat.

Serà obligatòria la presentació del DNI per a la retirada del dorsal i el xip, o autorització signada.

En cas de no poder retirar-lo en persona, es pot  autoritzar un tercer  amb la documentació necessària. No s’entregaran dorsals a aquelles persones que no aportin aquests requisits.

Per tal de facilitar la recollida d’aquells dorsals no retirats a la Fira del Corredor, l’organització donarà l’opció de retirar-los, únicament els dorsals, (sens bossa del corredor), al costat de la zona de guarda-roba. El mateix diumenge de la prova en horari de 7:00 a 8:00 (imprescindible DNI).

Un cop retirat el xip i dorsal, tots els atletes hauran de passar imperativament el xip pel “CONTROL DEL XIP” ubicat al lloc de la recollida per verificar les dades correctes.

Si no tinguessis XIP propi, l’organització en facilitarà un amb una fiança de 5€ per xip, que seran reintegrats a la devolució del mateix en meta o en retirada de dorsals si no hi participa. També pots donar la fiança a les ONG col·laboradors a la prova. Un cop acabada la prova no és torna la fiança i es destinaran a les ONG’s amb els que col·laboren la Marató de Lleida.

Hi haurà un servei de guarda-roba per als participants, per tal de deixar les pertinences i poder-les recuperar en acabar la cursa, situat a l’arribada. Aquest servei estarà habilitat des de les 7:30 fins a les 16:00 del dia de la cursa.

 ARTICLE – 8 : Cronometratge

El cronometratge es realitza pel sistema de control amb xip (sabatilla), que lliurarà a cada corredor juntament amb el dorsal, i en resultarà obligatòria la utilització. També seran vàlids els xips grocs propis. Els dorsals són personals i intransferibles.

No seran admesos per l’organització corredors que no estiguin inscrits, corrin sense dorsal o sense xip, impedint que tinguin accés a la carrera, en defensa dels drets dels reglamentàriament inscrits. Si és detecta una còpia de dorsal, automàticament s’expulsarà de la competició tant el corredor inscrit com el suplantador, no permetent que participi a la prova i posant-ho en coneixement dels jutges FCA per vetar-lo en altres proves federades.

 ARTICLE – 9 : Vehicles i Acompanyants

El circuit estarà totalment tancat al trànsit. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l’organització, degudament identificats. Queda totalment prohibit seguir els corredors en moto, bicicleta, patins o qualsevol altre vehicle rodat. La Policia Local, els Mossos d’Esquadra i els Jutges de la prova els retiraran del circuit per evitar accidents.

No està permès (en aplicació de l’art. 144 del RIA) córrer acompanyat de persones no participants, ni portar nens a coll o en cotxets, així com tampoc no permet córrer amb animals , carros, etc.

Aquesta prohibició s’estén a tota la cursa i molt especialment en l’arribada a meta, i la seva inobservança és motiu de possible desqualificació per part dels jutges de la prova.

ARTICLE – 10 : Infraccions i Desqualificacions

Seran automàticament desqualificats de la prova aquells corredors que:

 • No col·locar-se el xip a la sabatilla i no passar pels punts de control establerts.
 • No fer el recorregut complet.
 • Alterar o amagar la publicitat del dorsal.
 • Portar el dorsal i/o xip adjudicat a un altre corredor.
 • No atendre les instruccions dels jutges o del personal de l’organització.
 • No portar el dorsal original assignat per a aquesta edició.
 • Entrar en meta sense dorsal.
 • Rebre ajuda de marcatge de ritme per atletes no inscrits o per acompanyants en vehicles mòbils no oficials.
 • S’avituallin fora dels avituallaments oficials que figuren al plànol del recorregut.

Els corredors desqualificats no tindran opció als premis i trofeus.

Donat el greu perjudici que això ocasionaria a l’organització i als altres corredors de la prova, en cas d’accedir a la prova infringint les condicions d’accés establertes, l’organització es reserva el dret de prendre les mesures oportunes, de conformitat. amb la legislació que sigui aplicable . En aquest sentit, s’iniciaran les accions civils, penals i/o administratives que corresponguin per a exigir la responsabilitat de l’infractor.

 • Entre les irregularitats que donaran lloc a l’inici d’aquestes accions, es troben
 • No estar inscrit en la prova i, per tant, no disposar de dorsal/xip per participar en la prova
 • Córrer amb el dorsal/xip d’un tercer (sense haver fet el canvi de titularitat o portant-lo ocult)
 • Córrer amb un dorsal/xip que no es correspon amb el de la prova
 • Córrer amb un dorsal/xip falsificat (document fotocopiat o que imiti el dorsal).
 • Aquesta enumeració s’efectua de manera exemplificativa i no limitativa, i pot haver-hi altres irregularitats que donen lloc a l’inici d’accions legals per part de l’organització.
 • Tant  els participants que cometin aquestes irregularitats com els qui hi  col·laboren  per tal de dur-les a terme, seran identificats com a “corredors infractors ”.
 • Aquells corredors que segueixen identificats com a “corredors infractors” per l’organització del  dia de la prova seran  apartatsidentifiquen i expulsats pel personal de seguretat de la prova, en l’exercici de les seves facultats , i obtindran d’aquests atletes dades d’identificació, fotografies, etc., que seran utilitzades amb la finalitat d’emprendre les accions legals que corresponguin a l’efecte. 
 • En cas de tenir coneixement de la infracció amb  posterioritat a la celebració de la prova,  s’iniciaran les  accions  oportunitats en el  moment en què conegui la infracció.
 • Els “corredors infractors”  rebran les notificacions i/o emplaçaments dels procediments en els quals jutjaran les seves possibles responsabilitats, perquè en segueixen part.

 ARTICLE – 11 : Assistència Mèdica

Hi haurà assistència mèdica als diferents punts del recorregut. L’Organització disposarà d’una ambulància mèdica UCI

L’organització recomana als corredors sotmetre’s a un reconeixement mèdic previ a la prova, tot acceptant el risc derivat de l’activitat esportiva.

L’organització disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Tots els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurances d’accidents segons el Reial Decret 849/1993, de 4 de juny, pel qual és determina les prestacions mínimes de l’assegurança obligatòria Esportiva.

 ARTICLE – 12 : Classificacions i Trofeus

L’organització publicarà unes classificacions oficioses en tauler anuncis, situat per a l’efecte a la zona post-meta, el dia 27 d’octubre, a partir de les 12.00, moment a partir del qual podran presentar les reclamacions que consideren oportunes. Totes les classificacions són competència única i exclusivament dels membres del Comitè de Jutges i Cronometradors de la FCA

Les reclamacions s’han de fer oralment al Jutge Àrbitre de la prova, no més tard de 30 minuts després de comunicar-se oficialment els resultats. Si són desestimades per aquest, es podrà presentar una reclamació per escrit i acompanyada d’un dipòsit de 100 € al Jurat d’Apel·lació. En cas que la resolució fos favorable es tornaria el dipòsit de 100 €. Si no hi ha Jurat d’Apel·lació, la decisió del Jutge Àrbitre és inapel·lable.

Un cop resol les possibles reclamacions, i esclareix els passos dels atletes per tots i cadascun dels controls, les classificacions passaran a tenir caràcter definitiu i es publicaran a la pàgina web oficial www.maratolleida.org a partir de les 16:00, moment a partir del qual no és possible cap reclamació.

D’acord amb el reglament de la FCA es realitzaran les següents classificacions, tant en categoria masculina com femenina, en funció de l’any de naixement:

MARATÓ

 • (Sènior) Nascuts el 1999 i anteriors fins a veterà
 • (Veterans M40) 40 a 49 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M50) 50 a 59 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M60) 60 a 69 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M70) 70 anys o més complerts el 27/10/2024
 • 1r i 1ª Locals de Lleida Ciutat

5 i 10 KM

 • (Sènior) Nascuts el 1999 i anteriors fins a veterà
 • (Veterans M40) 40 a 49 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M50) 50 a 59 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M60) 60 a 69 anys complerts el 27/10/2024
 • (Veterans M70) 70 anys o més complerts el 27/10/2024
 • 1r i 1ª Locals de Lleida Ciutat

 

Totes les edats indicades han d’estar complertes el dia de la prova (15/10/2024)

Rebran trofeus els tres primers classificacions absoluts masculins i femenins de la prova i els tres primers classificacions masculins i femenins de cada categoria. Els trofeus NO son acumulables. L’acte de lliurament de trofeus de classificacions generals se celebrarà a les 12.30. La resta de categories a partir de les 13:15.

Els premis i trofeus no recollits es donaran per refusats, i no podran reclamar una vegada tancada l’entrega de trofeus al pòdium.

 ARTICLE – 13 : Plet de descàrrec i Protecció de Dades

Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de Dades

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, declaren conèixer i acceptar el present Reglament i el Plec de Descàrrec de Responsabilitats i Protecció de Dades. En cas de dubte, prevaldrà el criteri de l’organització. Només pel fet d’inscriure’s, el participant declara el següent:

“Participar en la prova de manera totalment voluntària i assumir de forma conscient la duresa de la mateixa, tenint en compte la seva distància i dificultat tècnica, per la qual cosa declaro tenir els suficients coneixements tècnics, experiència i estat de condició física i psicològica per afrontar les característiques de la prova.

Declaro que em trobo en estat de salut òptim per a participar en la IIIª Marató de Lleida, i tinc la total certesa d’estar físicament i psicològicament apte/a per fer-ho, i he passat positivament els controls mèdics pertinents, els quals, han descartat qualsevol malaltia, patologia, lesió o qualsevol altre problema de salut que desaconselli la meva participació a la Marató. En cas que en el moment de celebrar la cursa s’hagués produït alguna modificació en el meu estat de salut, em comprometo a no participar en la prova.

Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en la mesura que sigui possible, amb l’organització, per evitar accidents personals i mantenir un comportament adequat, no posant en perill la meva salut ni la d’altres persones. Accepteu complir la normativa exposada en el REGLAMENT de la IIIª Marató de Lleida 2024, protocols de seguretat i indicacions que estableixi l’organització.

A més, tenint en compte tot el que s’ha exposat anteriorment, eximeixo de tota responsabilitat l’organització, patrocinadors o altres institucions participants, davant de qualsevol accident o lesió que pugui patir abans, durant i/o després de l’esdeveniment esportiu, i renuncio des d’aquest moment a qualsevol acció legal contra qualsevol d’aquestes entitats.

Autoritzo, a més, que l’organització faci ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en el qual pugui figurar. Accepta la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i/o internet, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte ”.

L’organització recomana als corredors sotmetre’s a un reconeixement mèdic previ a la prova, acceptant tot participant el risc derivat de l’activitat esportiva.

Confidencialitat de les dades obtingudes en la inscripció de la prova

Una vegada inscrits a la Marató de Lleida, els participants donen el seu consentiment perquè tant l’organitzador de la prova, l’Associació Esportiva Marató Lleida, així com qualsevol altre patrocinador i/o col·laborador de la prova, per ell mateix o per terceres entitats, puguin emmagatzemar, tractar i utilitzar el seu nom, resultats, així com la seva imatge recollida dins de la prova amb fotografies, vídeos o qualsevol altre suport, és tracte amb finalitat exclusiva esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal , així com la seva imatge dins de la prova amb fotografies, vídeos, etc., per mitjà de qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal.

Tan mateix, i d’acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Marató de Lleida per a (reproducció de fotografies de la prova, vídeos, publicació de llistats classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat), etc. i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, el temps realitzat i la seva imatge. 

Altrament autoritzo a l’organització de la prova que faci ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què pugui figurar, acceptant la publicació del meu nom a la classificació de la prova, als mitjans de comunicació i/o Internet, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte”.

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de la protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar total o parcialment el contingut. 

Protecció de dades

D’acord amb la normativa en matèria de protecció de dades l’informem:

Dades de l’organitzador :

 • Associació Esportiva Marató Lleida
 • C/ Pi i Margall, 36 Baixos 25004 Lleida

Dades del col·laborador principal:

Finalitat de la recollida de dades personals:

 • Gestió de les inscripcions, dels resultats, organització de la carrera, gestió del box.
 • Gestió dels patrocinadors de la carrera, així com de la informació que volen transmetre als corredors.
 • Assegurances de la prova, llicències FCA.
 • Difusió de la carrera, tant abans com després.

Legitimació:

 • Execució del contracte de corredor.

Destinataris:

 • Les dades es cediran a l’empresa asseguradora de la prova per a l’execució del contracte del corredor.
 • Els corredors podran rebre informació dels patrocinadors a través de l’organitzador

Drets dels corredors :

Posant-se en contacte amb nosaltres (carta postal, correu electrònic, etc.) i acreditant la seva identitat (DNI), qualsevol persona té dret a:

 • conèixer si tractem les seves dades personals
 • accedir/rectificar/cancel·lar/suprimir/oposar-se al tractament de les seves dades.
 • portabilitat
 • reclamar l’exercici de les dades davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Notificacions:

 • L’organització utilitza els següents mètodes de notificació, tots igualment vàlids: correu electrònic o mòbil, i qualsevol altra aplicació mòbil o web (com WhatsApp, Line, Telegram).

Patrocinadors:

 • Els patrocinadors/col·laboradors de la prova poden enviar-li comunicacions comercials a través de l’organització a l’adreça electrònica que ens proporcionen; en qualsevol moment pot consultar a la pàgina web que són els patrocinadors/col·laboradors.
 • L’organització, excepte autorització expressa per part seva, s’abstindrà de comunicar les seves dades de contacte als patrocinadors/col·laboradors.

Responsable: ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MARATÓ LLEIDA

CONSIDERACIÓ FINAL

En inscriure’s a la Marató de Lleida, el participant accepta els seus termes i condicions, així com les bases d’aquest reglament.

L’organització es reserva el dret de fer algun canvi en el present reglament si així ho considera, i ho ha de comunicar en la web de la prova i en la informació que s’entrega al corredor. Tot el que no està previst en el present Reglament es regirà per les Normes Generals de Competició de la FCA, vigents.

En cas de condicions meteorològiques adverses i/o per raons de seguretat, l’Òrgan es reserva el dret de suspendre la prova o de modificar el temps dels passos horaris.

Lleida, 1 de novembre del 2023